Luotettavia työkaluja
terveydenhuollon
ammattilaisille

 

Tarjoamme korkealaatuisia ja innovatiivisia ratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille. Tuotteitamme ovat eri tarkoituksiin soveltuvat päihde- ja huumetestit, Covid-19 testit sekä IVD-tuotteet.

Salocor Covid-19 koronatesti
Tarjoamme laadukkaan COVID-19 (SARS-CoV-2) IgG/IgM pikatestin koronaviruksen testaamiseen. Helppokäyttöinen pikatesti antaa positiivisen tuloksen jopa kymmenessä minuutissa ja kertoo myös, jos olet jo sairastanut koronan.
Päihdetestit ja huumetestit
Salofa Oy tarjoaa laajan valikoiman päihde- ja huumetestejä ammattikäyttöön. Valikoimaamme kuuluu testit virtsasta sekä manipulaatiotestit.
Korkealaatuiset infuusioletkut
Salofan infuusioletkut valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.
STREP A ja FOB-testit
Salofan laadukkaat ja helppokäyttöiset testikasetit

Käyttökoulutus

 

Huolettaako testien käyttö?


Ei huolta, järjestämme myös ilmaisia käyttökoulutuksia. Vierailemme tarvittaessa luonasi, jolloin myös kaikilla kollegoillasi on mahdollisuus osallistua koulutukseen.

Käytännönläheisessä koulutuksessa käydään läpi muun muassa lääkkeiden ristireaktiot ja erilaiset manipulaatiomahdollisuudet. Koulutuksen kesto on noin kaksi tuntia, eikä siihen tarvitse valmistautua. Riittää kun on läsnä. Parhaillaan annamme koulutuksia myös virtuaalisesti kameran välityksellä.

Lue lisää