Ajankohtaista

Salofan huumetestit ehkäisemässä huumekuolemia

 

Huumekuolemat leviävät Suomessa – Salofan huumetestit ehkäisevät kehitystä

Nuorten huumekuolemien lisääntyminen Suomessa on vakava huolenaihe. Tilastot osoittavat, että toissavuonna huumekuolemien määrä alle 30-vuotiaiden keskuudessa oli kaksinkertainen verrattuna liikennekuolemiin. Salofan huumetesteillä voidaan ehkäistä huumeista aiheutuvia kuolemia ja tarjota nuorille turvallisempi tulevaisuus.

Lue lisää
Salofan muutto

 

Salofan muutto on valmis

 

Muutimme uusiin toimitiloihin Satamakadulle.
Puramme työjonoa parhaillaan, joten pahoittelemme mahdollisia viivettä tilausten vastaanottamisessa ja toimitusten lähettämisessä.

 

Lue lisää
Messut ja tapahtumat

 

Tule tapaamaan Salofaa!

Olemme mukana mm. seuraavissa tapahtumissa

5.–6.10.2023
Valtakunnallinen Päihdehoitotyöseminaari 

Helsinki  |  Hotel Presidentti

30.11.–1.12.2023
Valtakunnallinen Korvaushoitoseminaari

Helsinki  |  Sokos Hotel Tripla

 

Menneet tapahtumat

10.–11.5.2023
Päihdepäivät

Helsinki | Kulttuuritalo

Lue lisää
Salofa @ Medlab Middle East

 

Salofa Medlab Middle East -messuilla Dubaissa

Dubaissa järjestetään 6.–9.2.2023 Medlab Middle East -messut, joihin odotetaan osallistujia 130 maata. Messut kokoavan yhteen maailman johtavia lääketeollisuuden ammattilaisia ja terveydenhuollon teknologian asiantuntijoita, hankkijoita ja toimittajia. Paikalle odotetaan yli 20 000 alan nykytrendeistä ja terveysteknologian tulevaisuudesta kiinnostunutta messukävijää. 

Lue lisää
Salcare-pikapäihdetesti

Luotettavaa huumausaineiden testausta, nyt myös kuluttajille – Salcare-pikapäihdetestin tuotannossa käytetään vain suomalaisia muoviosia

Salofa Oy tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille luotettavan tavan päihteiden testaamiseen. Nyt myös kuluttajat voivat testata huumevalmisteiden käyttöä Salcare-pikapäihdetestillä.

Lue lisää
Salofa Takes Part in Medica 2022

 

Salofa tuo tuotteensa ja terveysteknologian sopimusvalmistuksen Medica-messuille

 

Düsseldorfissa järjestetään Medica-messut 14.–17.11.2022. Maailman suurimmat lääketeollisuuden ammattimessut kokoavat yhteen lääketeollisuuden ammattilaisia ja terveydenhuollon teknologioihin erikoistuneita yrityksiä. Paikalle odotetaan 121 000 alan nykytrendeistä ja terveysteknologian tulevaisuudesta kiinnostunutta messukävijää.

Lue lisää
Covid-19

Covid-19 pikatestit saatavilla

 

Laadukas pikatesti saatavilla. Testi ilmoittaa myös, jos olet sairastanut jo koronan. Työnantaja, testauta koko henkilöstö ja sovi tilaukset työterveyshuollon kanssa. Testin hinnan ja toimitusajan saat kysymällä. Testit ovat vain ammattikäyttöön.

Jos sinulla on kysyttävää Covid-19 -testistä, ota yhteyttä sähköpostilla
covid-19@salofa.com

Lue lisää

Lue lisää
BlueGreenTest®

 

BlueGreenTest® Sinilevätestillä tunnistat sinilevän myrkkypitoisuuden


Suomessa sinilevää kasvaa sekä merialueilla että sisävesillä. Kun sinilevä kuolee, sen sisältämä myrkky vapautuu ja voi jäädä vesistöön moneksi päiväksi. Paljaalla silmällä myrkkyä ei voi havaita, mutta siitä huolimatta sille voi altistua. Salofan BlueGreenTest® Sinilevätesti paljastaa veden myrkkypitoisuuden helposti ja nopeasti. Se tarjoaa turvaa niin mökkeilijöille, koiranomistajille kuin lapsiperheillekin – kaikille, jotka oleskelevat vesistöjen äärellä.

Lue lisää
Yksittäispakattu BlueGreenTest

 

Yksittäispakatut sinilevätestit myyntiin


Nyt valikoimassa myös yksittäispakattu BlueGreenTest sinilevätesti. Pakkaus on sopiva retkeilijöille ja muutenkin pienen kokonsa puolesta helpompi ottaa mukaan. BlueGreenTest sinilevätestin löydät kaikista hyvinvarustelluista apteekeista ja kaupoista.

 

Lue lisää
Käyttökoulutus

 

Huolettaako testien käyttö?


Ei huolta, järjestämme myös ilmaisia käyttökoulutuksia. Vierailemme tarvittaessa luonasi, jolloin myös kaikilla kollegoillasi on mahdollisuus osallistua koulutukseen.

Käytännönläheisessä koulutuksessa käydään läpi muun muassa lääkkeiden ristireaktiot ja erilaiset manipulaatiomahdollisuudet. Koulutuksen kesto on noin kaksi tuntia, eikä siihen tarvitse valmistautua. Riittää kun on läsnä. Parhaillaan annamme koulutuksia myös virtuaalisesti kameran välityksellä.

Lue lisää