Ajankohtaista

Salcare-pikapäihdetesti

Luotettavaa huumausaineiden testausta, nyt myös kuluttajille – Salcare-pikapäihdetestin tuotannossa käytetään vain suomalaisia muoviosia

Salofa Oy tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille luotettavan tavan päihteiden testaamiseen. Nyt myös kuluttajat voivat testata huumevalmisteiden käyttöä Salcare-pikapäihdetestillä.

Lue lisää
Salofa Takes Part in Medica 2022

 

Salofa tuo tuotteensa ja terveysteknologian sopimusvalmistuksen Medica-messuille

 

Düsseldorfissa järjestetään Medica-messut 14.–17.11.2022. Maailman suurimmat lääketeollisuuden ammattimessut kokoavat yhteen lääketeollisuuden ammattilaisia ja terveydenhuollon teknologioihin erikoistuneita yrityksiä. Paikalle odotetaan 121 000 alan nykytrendeistä ja terveysteknologian tulevaisuudesta kiinnostunutta messukävijää.

Lue lisää
Covid-19

Covid-19 pikatestit saatavilla

 

Laadukas pikatesti saatavilla. Testi ilmoittaa myös, jos olet sairastanut jo koronan. Työnantaja, testauta koko henkilöstö ja sovi tilaukset työterveyshuollon kanssa. Testin hinnan ja toimitusajan saat kysymällä. Testit ovat vain ammattikäyttöön.

Jos sinulla on kysyttävää Covid-19 -testistä, ota yhteyttä sähköpostilla
covid-19@salofa.com

Lue lisää

Lue lisää
BlueGreenTest®

 

BlueGreenTest® Sinilevätestillä tunnistat sinilevän myrkkypitoisuuden


Suomessa sinilevää kasvaa sekä merialueilla että sisävesillä. Kun sinilevä kuolee, sen sisältämä myrkky vapautuu ja voi jäädä vesistöön moneksi päiväksi. Paljaalla silmällä myrkkyä ei voi havaita, mutta siitä huolimatta sille voi altistua. Salofan BlueGreenTest® Sinilevätesti paljastaa veden myrkkypitoisuuden helposti ja nopeasti. Se tarjoaa turvaa niin mökkeilijöille, koiranomistajille kuin lapsiperheillekin – kaikille, jotka oleskelevat vesistöjen äärellä.

Lue lisää
Yksittäispakattu BlueGreenTest

 

Yksittäispakatut sinilevätestit myyntiin


Nyt valikoimassa myös yksittäispakattu BlueGreenTest sinilevätesti. Pakkaus on sopiva retkeilijöille ja muutenkin pienen kokonsa puolesta helpompi ottaa mukaan. BlueGreenTest sinilevätestin löydät kaikista hyvinvarustelluista apteekeista ja kaupoista.

 

Lue lisää
Käyttökoulutus

 

Huolettaako testien käyttö?


Ei huolta, järjestämme myös ilmaisia käyttökoulutuksia. Vierailemme tarvittaessa luonasi, jolloin myös kaikilla kollegoillasi on mahdollisuus osallistua koulutukseen.

Käytännönläheisessä koulutuksessa käydään läpi muun muassa lääkkeiden ristireaktiot ja erilaiset manipulaatiomahdollisuudet. Koulutuksen kesto on noin kaksi tuntia, eikä siihen tarvitse valmistautua. Riittää kun on läsnä. Parhaillaan annamme koulutuksia myös virtuaalisesti kameran välityksellä.

Lue lisää